(Item no.: GS108GE)
De Netgear GS108 is een compacte 8-poorts gigabit switch met metalen behuizing. Dankzij energiebesparende mogelijkheden is de Netgear GS108 de ideale switch voor thuis of klein zakelijk gebruik, bespaart u op de kosten en zorgt u voor het milieu.

Eigenschappen Netgear ProSafe GS108

8 gigabit poorten
Bandbreedte: 16Gbps
Stevige, compacte metalen behuizing
Auto-uplink en Auto-sensing poorten
Fanless ontwerp, geruisloos
Energiezuinig
Inclusief wall-mount kit
Levenslange garantie    


Gigabit op 8 poorten
De Netgear ProSafe GS108 is een 8-poorts gigabit switch. Het stevige en compacte apparaat is uitstekend geschikt voor kleine netwerken en SOHO-omgevingen. Dankzij de gigabit-poorten kunnen grote databestanden snel over het netwerk worden verstuurd. Ideaal is dat u levenslange garantie ontvangt op deze switch.

Metalen behuizing
Deze compacte switch zit in een stevige metalen behuizing en is daardoor extra duurzaam. De verpakking waarin de switch geleverd wordt is van 80% gerecycled materiaal. Zo draagt u met de Netgear ProSafe GS108 automatisch bij aan een beter milieu. Zowel qua switch als qua verpakking.

Energiezuinig
De Netgear ProSafe GS108 switch heeft een aantal energiebesparende functies. Zo zal de switch poorten die niet worden gebruikt uitschakelen en kan de switch zien hoe lang een aangesloten kabel is. Hij zal hierop zijn energieverbruik aanpassen, daar er voor kortere kabels minder energie nodig is. De Netgear GS108 zou zo meer dan 60% zuiniger zijn dan een switch zonder deze mogelijkheden.

Indien u ook Power over Ethernet wenst te gebruiken kunt u kijken in onze categorie: PoE switches

Inhoud verpakking

    Netgear GS108GE switch
    Wall-mount kit
    AC adapter
    Installatie handleiding
Picture(s):