Sales Medewerker (M/V) – 32-40 uur per week. (VACATURE GESLOTEN)

MiniDis is de grootste Value Added Distributeur van mini-PC oplossingen in Europa. We leveren onze IoT, Industriële en mini-PC’s aan klanten in alle Europese lidstaten. Werken bij miniDis betekent; met plezier en toewijding meewerken aan de groei van onze internationaal actieve salesorganisatie. Onze medewerkers vormen het visitekaartje richting onze partners. Als sales medewerker ben jij, samen met het team, de spil in het communicatie -en distributie proces rond onze producten en diensten. MiniDis groeit snel. Sinds onze verhuizing naar een groter pand met meer mogelijkheden, neemt onze orderstroom toe en is er ruimte ontstaan voor een extra Sales Medewerker. We werken vanuit onze centraal gelegen en gemakkelijk te bereiken locatie aan de A44 in Sassenheim.
Je komt te werken in een team van 4 medewerkers en zal je bezig houden met acquisitie, accountmanagement,  orderverwerking en andere reguliere salestaken. Affiniteit met computers en ICT oplossingen is een pre. Naast Nederlands beheers je de Engelse taal en bij voorkeur nog een andere Europese taal. Enige ervaring met het doen van business via een webshop is een pré. Het goed functioneren in teamverband, klantgericht zijn en zorgvuldig werken is vanzelfsprekend. 

MiniDis biedt goede voorwaarden, leuke collega’s en zekerheid. Pas je in het team én heb je je werkzaamheden onder controle, dan krijg je al snel een contract voor onbepaalde tijd. Geen gezeur met onnodig tijdelijke contracten. Het is onze missie om de belangrijkste mini-PC distributeur met toegevoegde waarde te zijn en te blijven. Daarbij staan partnership, adviseren en meehelpen in het realiseren van innovatieprojecten van onze afnemers voorop.  Denk jij dat deze salesrol jou helemaal past, reageer dan nu snel. Stuur een mail naar info@minidis.com

    04-05-2020 16:15